20-04-08

Nog eens een dertiger...

Neen, geen duurloop van 30 kilometer, maar gewoon een week waarin ik in totaal 30 kilometer  gelopen heb. Dat was me dit jaar nog niet gelukt. Ik slaag er maar met moeite in om 3 keer te lopen en dan moet het ook nog lukken om elke keer 10 kilometer of meer te lopen.

Ik voelde me nochtans niet 100% deze morgen; een beetje verkouden en sinussen vol snot, afgaande op de grote hoeveelheden "postnasale drip", een mooier woord voor snot dat vanuit uw sinussen vanachter in uw keel loopt. Dat was een paar jaar geleden de diagnose die door de neus-keel-oor arts gesteld werd toen ik dacht dat ik keelkanker had (ik geef toe dat ik wel eens aan een milde vorm van hypochondrie lijd). De pijn was het gevolg van het constant wegslikken van het snot. Toen ik wist hoe het kwam deed het precies al heel wat minder pijn.

Soit, ik heb eens ergens gelezen dat het belangrijk is om je sinussen goed te verluchten als je infecties wil voorkomen, en dat leek me nu net goed te combineren met een loopje van een dikke 10 kilometer in het (door het mooie weder overbevolkte) Vrijbroekpark.

20:23 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.