06-04-08

Het zit niet mee

Het loopt de voorbije weken (letterlijk) voor geen meter. Ongeveer 3 weken geleden heb ik nog eens 16 kilometer gelopen op een zonnige zondagnamiddag. Heel vlot en heel aangenaam. Helaas kreeg ik in de loop van de dagen nadien wat last van mijn rechterknie. Geen echte pijn, maar een vervelend gevoel. De 2 weken daarna heb ik dan ook telkens slechts 1 keer gelopen, maar echt vlot ging dat nooit. Harken is in feite een meer waarheidsgetrouwe omschrijving... Deze week terug 3 keer (want ik sta een paar kilo te vet), goed voor 26 kilometer, maar ook nu nog altijd heel moeizaam.

Een dikke week geleden heeft een onverlaat op de trein mijn portefeuille gestolen, dus dat kwam er ook nog eens bij. Los van het geld dat je kwijt bent (uit je portefeuille en voor de duplicaten van rijbewijs, treinabonnement...) ook nog een hoop geloop. Ik let eigenlijk meestal heel goed op, maar één moment van onoplettendheid (een zware dag gehad) kan blijkbaar al fataal zijn op de lijn Brussel - Mechelen, waar naar het schijnt dagelijks rond de 30 aangiftes van diefstal gebeuren.

 Pluspunten van de voorbije weken:

- op het werk gaat het momenteel uitstekend ! Dank u !

- Vorige zondag was er een proeverij in wijnhandel Pin'Art en Serge had het uitstekende idee om iedereen ook 10 (4 witte en 6 rode) van zijn "favoriete" wijnen uit de winkel blind te laten proeven. Volgende wijnen zijn me bijzonder goed bevallen en heb ik dus genoteerd; Odisseia 2005 (rood,  Douro Portugal) en Verdejo 2007 Bodegas Nilo (wit, Rueda Spanje).

19:28 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

diefstal verdekke, écht wel balen!

Gepost door: geert | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.