14-10-07

Vetloop

Deze week heb ik slechts 2 keer kunnen lopen, op woensdag en deze morgen. Vrijdagavond had Leen de "late" zodat lopen die dag geen optie was. En 2 dagen na elkaar lopen doe ik (nog altijd) niet. 's Morgens vroeg lopen in de week lukt ook niet want ik begin graag lekker vroeg te werken (de morgenstond heeft goud in de mond), zo rond een uur of zeven. Ik heb die 2 keer dan maar iets langer gelopen om rond de 20 kilometer weektotaal uit te komen, waar ik nog altijd niet boven durf gaan wegens de achillespees.

Woensdagavond was dat 9 kilometer; Jef gedropt op de rope-skipping, en daar beginnen lopen (ik had op Google Earth een toertje van een klein uur uitgestippeld) en netjes volgens planning tegen zeven uur terug gearriveerd. Zo hadden vader en zoon beiden netjes hun uurtje sporten achter de rug.

Zaterdag (gisteren) een drukke huisvaderdag; Leen naar het werk (de vroege) en ikzelf al om 9 uur naar de Colruyt, traditioneel vergezeld door kakkernestje Fien, om op tijd terug te zijn om Floor naar de rope-skipping te brengen tegen 11 uur, na snel eerst de frigo en diepvries koopwaar opgeborgen te hebben. Tussenin opruimen, stofzuigen, afwasmachine leegmaken en terug vullen. Om 12 uur Floor terug gaan ophalen, boterhammeke eten. In de namiddag Fien naar een feestje brengen, terug ophalen (intussen is Leen thuisgekomen), eten maken (gevulde tomaten met pasta), Jef naar de rope-skipping brengen, eten, Jef terug ophalen... Een mens is bijna content als het terug maandagochtend is.

Maar dan deze morgen: "Quality Time" voor de papa. De wekker om 7 uur, loopkleren aan, rap naar de bakker, en hop... naar het park voor een vetloopje van 10 kilometer. Op 't gemakske, bijna slenterend aan 7:23 per kilometer, 1u14 in totaal, gemiddelde hartslag 133. Ik ben eens in mijn weblog gaan grasduinen en heb deze post van september 2006 gevonden: 7 kilometer aan 8 minuten per kilometer met een gemiddelde hartslag van 140 à 142. De conditie gaat er blijkbaar toch op vooruit Lachend.

Ook nog een CD'tje gekocht deze week: de nieuwe van Hooverphonic. Mooi!

En nu ga ik een beetje strijken...

15:08 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

de nieuwe man dat is duidelijk. ik zou ook zeer geleidelijk opbouwen (niet de strijk, maar het lopen). 't komt wel goed. succes verder.

Gepost door: johan | 14-10-07

goe bezig (ook in 't lopen ;-) )

Gepost door: geert | 15-10-07

De commentaren zijn gesloten.