30-09-07

Gelopen, gelezen, geboerd...

Weeral lange tijd niks gepost (sinds 22 augustus om precies te zijn). Wel gelopen. De aandachtige blog-bezoekers hebben ongetwijfeld mijn kilometeraantallen gestaag zien stijgen. Heel rustig weliswaar, maximaal 20 kilometer per week en aan een tempo van 7 à 8 minuten per kilometer, heel soms iets sneller. De achillespees is namelijk nog altijd niet genezen, maar het wordt ook niet erger, en ik voel er niets van als ik loop. Ik ben intussen ook al een paar kilo zomervet kwijt. Mooi, mooi...

Ook gelezen, enkele boeken zelfs, maar niets dat kon tippen aan het laatste: "De vierde hand" van de hand van John Irving. Ik ben een fan geworden, en ga alles lezen van hem. Prachtig boek !

 hand

Tenslotte nog een kleine oproep; het is mij opgevallen dat wanneer je boert tijdens het lopen, je hartslag ogenblikkelijk met een tiental slagen per minuut daalt gedurende een aantal seconden. Vraag me niet hoe het komt dat dit me ooit is opgevallen, maar sinds ik het weet controleer ik steeds mijn hartslag als ik boer, uiteraard alleen tijdens het lopen (op andere ogenblikken draag ik geen hartslagmeter). Zijn er nog mensen die dit vastgesteld hebben ?

Over hartslag gesproken, ik heb de mijne in rust nog eens gemeten (deze morgen in bed) en ik zit aan 44. Vorig jaar in april was dat nog 50.

11:09 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

boeren Dat van die hartslag is mij nog niet opgevallen. Ga ik even controleren. Reden??

Gepost door: Dirk | 30-09-07

Eerwaarde heer Yo Hans,

John Irving is idd wel echt de moeite. Ik herinner me dat ik ooit bij een van zijn boeken (the ciderhouse rules denk ik) om 2u 's nachts zo hard de slappe lach had dat mijn toenmalige bedpartner er van wakker werd. Zeker 'de wereld volgens Garp' lezen!

Yo,


Filip DM

Gepost door: Fillemon | 08-10-07

Irving yep, ik ben al jaren een grote fan van Irving, en geloof het geloof het niet, maar De vierde hand is in mijn ogen één van z'n mindere werken (hoewel ik dit ook een zeer goed boek vind, maar ik vergelijk gewoon maar met z'n eerdere werk). Mijn top 3 van Irving is als volgt: 1) De wereld volgens Garp, 1) Bidden wij voor Owen Meany en 1) De redding van Piggy Sneep ... kan eigenlijk niet goed kiezen tussen deze 3 ;-)
Interessante theorie over dat boeren ...

Gepost door: geert | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.