22-08-07

We zijn er terug...

8 weken niet gelopen door mijn pijnlijke achillespees. Net voor de vakantie 9 kine beurten en nog was de pijn niet weg. Ik heb mijn loopschoenen dan maar niet meegenomen op vakantie. Nu, van lopen zou er toch niet veel in huis gekomen zijn Knipoog. Ontspannend was het wel. En het weer was heel wat beter dan hier. De attente observator kan ook vaststellen op de foto dat er op sluipende wijze weer wat buikvorming  ontstaan is Fronsen. Helaas was de pijn  - ondanks de rust - nog niet weg, maar ik had geen zin meer om nog langer te wachten en ben maandagochtend terug beginnen lopen, op 't gemakske. Aan ongeveer 7 minuten per kilometer, 5 kilometer in totaal. Woensdagmorgen idem. En vrijdag geen we nog eens. De pees doet geen pijn tijdens het lopen, enkel wat stijf 's morgens en als ik erop duw (dat doe ik dus zo weinig mogelijk Lachend). Daarnaast regelmatig oefeningskes doen. Ik twijfel wel nog om eventueel eens bij de sportdokter binnen te wippen.

 


duik

Verder ook nog eens een goed boek gelezen: "De wereld volgens Garp" van John Irving. Het beste wat ik de voorbije jaren gelezen heb. Een indrukwekkend boek. Volgens Irving zelf gaat het boek over "de angsten van een vader" en ik kan me voorstellen dat veel vaders die het boek lezen zich in sterke mate met Garp identificeren, zoals met mij het geval was. Ik ken geen moeders die het boek gelezen hebben, dus ik weet niet hoe zij het boek ervaren Knipoog. Ook sterk is de manier waarop komische en tragische elementen soms heel dicht bij elkaar liggen en zelfs verweven zijn. Ik vraag me trouwens af waarom ik zo lang gewacht heb om dit boek te lezen. De engelstalige versie staat (stond ?) in het ouderlijk huis in de boekenkast en de titel heeft me altijd geïntrigeerd. Een van de dagen ga ik die alsnog eens ontfutselen.

Garp

16:12 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

zweefvliegen ? Ofwel was dit en lucky shot, ofwel kun je ongeloflijk goed ter plaatse hangen, ik geloofde bijna dat je echt in een zwembad dook... ;)

Gepost door: jogginggirl | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.