13-07-07

looploos

Ik heb al een hele tijd niets meer gepost op mijn blog om de eenvoudige reden dat dit in eerste instantie een loopblog is en ikde voorbije weken niet gelopen heb. De ochtend na een rustig zondagochtendloopje (17 juni, 10 kilometer) had ik last van een pijnlijke (rechter) achillespees. Een weekje rusten - dacht ik - zou dat wel oplossen. Niet dus. Op 24 juni 9 kilometer gelopen en terug pijn in de achillespees. Sindsdien geen meter meer gelopen, maar helaas blijkt dat niet te helpen. Mijn rechter achillespees blijft pijnlijk en ik heb de indruk dat het eerder erger wordt dan beter.

Daarnaast is er het werk waar het beestig druk is. Ik had gehoopt dat het in juli wat zou verbeteren, maar het is alleen nog maar erger geworden. Binnen een kleine 2 weken staat er mogelijk ook nog een (werk)tripje naar Bulgarije op het programma, maar dat weten we maandag hopelijk zeker zodat vluchten en hotel geboekt kunnen worden en ik tenminste weet wanneer en hoe lang ik juist weg ga zijn.

Soit, nog 3,5 weken en dan eindelijk groot verlof en een week in de Provence. Het wordt stilaan tijd...

provence_vaucluse_saint_didier%20(27)

 

19:39 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Hakke,

hopelijk zijn de pees-perikelen achter de rug, was het verlof in de provence fantastisch geweldig veel te kort en begin je langzaam maar zeker aan terug te joggen.

Veel plezier en tot lezens,

Gepost door: Jo | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.