05-05-07

Asics Gel Nimbus VIII

In een vorige post was het plan om na de 20 kilometer nieuwe schoenen te gaan kopen... tot ik even begon na te denken; ze zijn 1 jaar oud en hebben 1000 kilometer op de teller. Brussel is nog een maand te gaan, is het wel verstandig dat alles nog met het huidige paar te doen ? Vrijdagavond dan maar iets vroeger naar huis gekomen na het werk om rap-rap (met een druk weekend voor de boeg) naar RunnersLab te gaan in Duffel. Ik rij langs de E19, kwestie van er snel te zijn, maar dat was een kleine misrekening. File in Duffel !! Stapvoets verkeer. Van miserie dan maar de wagen geparkeerd en al lopend het laatste stuk afgelegd (toch gemakkelijk als ge een beetje kunt joggen). Hijgend de winkel binnengerend en quasi meteen mogen doorlopen voor de footscan. Dat zag er heel mooi uit, een heel neutraal looppatroon, enkel de rechtervoet, die zakt bij het afstoten iets teveel naar binnen, maar als ik er geen last van heb is correctie niet nodig. Uiteindelijk dus terug bij dezelfde schoenen tercht gekomen: de Asics Gel Nimbus. Hieronder zie je oud en nieuw paar broedelijk naast elkaar. Blijkbaar waren ze toch wel aan vervanging toe. De verkoper had trouwens de indruk dat er meer dan 1000 kilometer mee gelopen was. Is mijn foodpod niet goed gecalibreerd ? Zijn er hier mensen in huis die stiekem met mijn schoenen gaan lopen ? ...

In de wijncursus hebben we het (in de helaas laatste sessie) gehad over Riesling, Syrah en Grenache. 3 schitterende druiven.

asics

18:10 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

schoenen ge weet nu toch wel dat ik voortaan in het park naar alle mannen hun schoenen ga kijken om te weten wie ge bent? hahahaha. Ik heb uw reservoir dogs filmke wel bekeken, maar zo'n kostuum geeft toch nog altijd een ander effect dan een looptenueke :-)

Gepost door: Jesske | 05-05-07

Broederlijk en zusterlijk Hihi, grappig, ik was vanmorgen in RSL in Duffel en kreeg ook de Asics Nimbus aangemeten, maar dan wel 't flashy vrouwenmodelleke. 'k Weet niet welke ik lelijker vind... Ach, als ze maar goed zitten zeker?

Gepost door: Julie | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.