28-04-07

Ozonalarm !? Oeps...

Daarnet ben ik - terwijl Floor naar de rope-skipping was (waar ze net zulke mooie gespierde benen als haar vader van krijgt) - 10 kilometer gaan lopen in het Vrijbroekpark. Dat was door de warmte niet zo evident. Toen ik thuiskwam begon net het journaal waar melding gemaakt werd van te hoge ozon concentraties en langdurige en zware inspanningen afgeraden werden. Ik had precies al zoiets gemerkt, alhoewel het in de gegeven omstandigheden nog vrij vlot ging en ik zeker niet stikkapot was achteraf. De hartslag was dan weer vrij hoog (gemiddeld 164), maar niet overdreven en bovendien vrij constant. De 10 kilometer hebben we in 58:27 afgelegd in een mooi strak tempo: de snelste kilometer in 5:41, de traagste in 5:58.

Het is duidelijk dat de weersomstandigheden een cruciale rol zullen spelen op 27 mei. Als ik mag kiezen: een graad of 16 en lichte regen.

birthday%20cake

 

Intussen ben ik ook een dik jaar aan het bloggen, en houd ik sinds week 18 in 2006 mijn kilometerstand bij. Aangezien we vandaag week 17 in 2007 afronden is dat net 1 jaar. En in dat jaar heb ik 943 kilometer gelopen, wat me niet slecht lijkt voor een eerste jaar. Bovendien ben ik ook nog eens geblesseerd geraakt, anders was het zeker meer dan 1000 kilometer geweest. Ook dateren mijn Asics van toen, dus ben ik stilaan aan een nieuw paar toe (todo voor na de 20 kilometer).

20:14 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.