10-04-07

16739

Met dit nummer zal ik samen met 24.999 anderen op 27 mei de straten van Brussel bestormen. Verleden week woensdag onder de middagpauze even een wandelingetje door Brussel gemaakt om mijn nummer en chip te gaan afhalen.

borstnummer 20 km Brussel

Maar voor het zover is moeten we eerst nog enkele weken trainingskilometers verorberen. Verleden week donderdag moest ik voor het werk in ons computercentrum in Mechelen zijn en laat dat nu net de dag zijn dat daar 's middags gejogd wordt. Onder de middag me dus snel thuis gaan omkleden en vervolgens samen met collega Eddy 8 kilometer gelopen, heel op 't gemakske. Voor de eerste keer heb ik ook eens over het vlonderpad gelopen, dat 700 meter toevoegt aan de ronde van 3,3 kilometer. Heel plezant lopen op een licht verend houten pad, tussen de bomen, enkel te mijden als nat is.

vlonderpad
Zondagmorgen niet gaan lopen want we werden in Menen verwacht voor het jaarlijkse familiefeest, dus dat werd dan maandagmorgen. Slechts 2 keer gelopen dus verleden week, maar als alles volgens plan loopt lopen we deze week dan 4 keer en telt maandag eigenlijk nog bij vorige week. Soit, maandagmorgen dus gelopen, maar het liep een beetje stroef. Gepland om er 12 te doen, maar het zijn "slechts" 10 kilometer geworden.
Voor de rest van de week plan ik woensdag een soort heuvel/intervaltraining (kwestie van wat op dat klimwerk in Brussel voorbereid te zijn, ik loop op het werk overigens ook meerdere keren per dag naar de 5de verdieping, de lift is aan mij niet besteed, alle beetjes helpen namelijk), vrijdag rustig een kilometerke of 6 (7, 8, 9 ... ?) en in het weekend een nuchter ochtendlijk duurloopje van +10 kilometer.
 
De wijncursus had vrijdag als thema de pinot noir en de chardonnay druiven. Heel interessante wijnen geproefd, zowel "oude" als "nieuwe" wereld. Ook een zijsprongetje gemaakt naar de pinotage. Afsluiter was een sublieme Opfinger Sonnenberg Eiswein uit Baden, gemaakt van Pinot Noir druiven.
Pinot noir

Chardonnay_1_1_1

20:36 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vlonderpad die houten plankskes zijn wel leuk om over te wandelen maar erover lopen heb ik nog niet gedurfd eigenlijk, schrik om er eens rechtdoorheen te zakken ;-)

Gepost door: Ruthje | 10-04-07

De commentaren zijn gesloten.