17-02-07

De voorbije week

Woensdagavond naar het park getrokken en hoewel het niet regende was het er beestig nat. Ik had geen zin in 2 keer doorweekte schoenen in 1 week dus na 1 ronde het park verlaten en een alternatief rondje gelopen. Lopen op verharde ondergrond blijft toch kantje/boordje voor mij. Wat gaat dat geven voor de 20 km in Brussel ? Uiteindelijk een dikke 8 kilometer gelopen. Vrijdagavond niet gaan lopen, en frieten gehaald . Deze morgen (zaterdag) opgestaan met de intentie die calorieën te verbranden. Toch weer een beetje onzeker over de knie. Op het einde van de eerste ronde (kilometer 3) deed het ook even pijn, maar uiteindelijk heb ik toch 12,5 kilometer kunnen lopen zonder verdere last, enkel de laatste kilometer begon de knie weer wat te zeuren.

De eerste kilometers heel op 't gemakske aan een dikke 7 minuten per kilometer, en naar het einde toe de gashendel wat opengedraaid.

17022007

Bij het thuiskomen vastgesteld dat ik na de droogbeurt van mijn schoenen vergeten was de zooltjes terug te steken. Niets van gemerkt tijdens het lopen. Waar dienen die dingen eigenlijk voor ?

IMG_0815_1_1_1_1_4_1

 

23:44 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Demping? Euh, dienen die dingen niet voor een stuk voor schokdemping? Geen wonder dat je je knie eventjes voelde! Knappe training hoor.

Gepost door: Julie | 21-02-07

De commentaren zijn gesloten.