14-01-07

Geen weblogloop

Met een beetje spijt in het hart laat ik ook deze weblogloop aan mij voorbijgaan. Daar zijn een aantal redenen voor.

- ik weet niet hoe andere lopers met kinderen dat doen, maar onze weekends zijn al redelijk goed gevuld, en naast 3 keer lopen per week (waar je elke keer inclusief douchen enz. toch wel 2 uur mee bezig bent) er ook nog eens een halve dag tussenuit trekken zag ik niet goed zitten. Zo mag ik straks Floor en een vriendje naar de scouts brengen en terug gaan halen.

- het is momenteel heel druk en stresserend op het werk. Sinds januari is mijn dienst nog wat uitgebreid en staan er ongeveer 90 mensen onder mijn deskundige  leiding. Ik heb er echt mijn handen vol aan en dan ook nog eens de spanning van een eerste wedstrijd... Niet de moment wat mij betreft. Ik heb er gewoon geen zin in. Ik ga trouwens in de loop van de dag nog wat proberen te werken.

- tenslotte waren er "de slechte benen" deze week. Mocht ik van plan geweest zijn toch te komen, zou er omwille van die benen toch twijfel gerezen zijn over mijn deelname.

Soit, niet deze keer dus, maar toch zal ik ooit eens deelnemen aan een weblogloop. Vroeg of laat...

11:06 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik vind het tof dat jij me altijd (samen met ruben) naar de scouts brengt. dus, dank je wel!

Gepost door: floor | 14-01-07

beloning zulke lieve woorden van je dochtertje zijn een grotere beloning dan de medaille van eender welke cross, dus je hebt de juiste keuze gemaakt. Desalniettemin hoop ik je ooit eens aan de start van een wedstrijd te zien!

Gepost door: geert | 15-01-07

kids Gelukkig worden ze ouder en kan je ze over enkele (?) jaren ofwel meebrengen, ofwel thuis laten. Bij ons is de oudste nu 16,5 en de jongste wordt over 2 weken 12. We kunnen nu dan ook meer tijd aan lopen besteden dan vroeger. We probeerden in het verleden steeds onze loopactiviteiten te combineren met de hobby's van de kids: we brachten ze bv naar de tekenschool en gingen daar ter plaatse lopen tot hun les gedaan was, om ze dan op te pikken en samen naar huis te rijden. In ieder geval veel succes met het lopen én met de kinderen.

Gepost door: patrick | 15-01-07

Web-log-loop Mol Klopt, alhoewel mijn kinderen nu al zagen naar een volgende web-log-loop.
Intussen hebben ze al verschillende vriendinnetjes (bij andere bloggers-kiddies) gemaakt en het speelplein in de zandbak van Mol was naar eigen zeggen beire-cool ...
Een andere argument pro web-log-loop is dat flesje champagne, dat staat te smachten naar consumptie :-)

Gepost door: frank spencer | 15-01-07

next time ! Hakke the Fakke life ! het is inderdaad een beetje een heksentoer Hakke, dat gegoochel met de kids. Zelf ben ik er nipt op tijd geraakt in Mol, heb kunnen meelopen, maar moest vlak na de aankomst er alweer vandoor.
Don't worry, volgende keer lukt het wel. Misschien op/na de 20 km van Brussel ?

Gepost door: Jo | 16-01-07

De commentaren zijn gesloten.