23-12-06

De man met de hamer

Een heel drukke week achter de rug op het werk. Er moest nog heel veel gebeuren voor mijn verlof en "on top of that" ook nog eens een hoop problemen die dringend opgelost moesten worden... Stress, stress en nog eens stress. Geen tijd gehad om te lopen, te bloggen en bloggen te lezen dus. Maar hier ben ik weer, met bovendien een dag of tien verlof voor de boeg.

Gisterenavond ging ik dan nog eens lopen, lekker de stress wegwerken. 2 rondes van 4,2 kilometer voor de boeg en aan een pittig tempo gestart dat ook goed vol te houden was... tot kilometer 5, en toen ging het licht uit. De naft was op. Meteen moeten vertragen en proberen over te schakelen op vetverbranding wat lukte, want ik heb de laatste 3,4 kilometer toch nog aan net geen 10 km/u kunnen uitlopen zonder problemen. Weer een ervaring rijker dus want dit had ik nog niet meegemaakt. Een combinatie van de stress, vermoeidheid en te weinig gegeten waarschijnlijk.

16:27 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

stress kan een gekke invloed hebben op loopprestaties ... . Veel succes in 2007 !

Gepost door: bob | 29-12-06

2007 Fakke, ik wens je een fantastisch jaar toe, veel genot bij het lopen, succes bij de 20 km door Brussel en een groeiende kriebeling om je uiteindelijk eens aan de big M te wagen en al evenveel plezier en goesting om het neer te bloggen !
Geniet ervan, gebruik een "pottenlekker" om alles onder de randjes uit te halen ! Veel te weining mensen halen alles eruit ... succes & santé !

Gepost door: Jo | 02-01-07

De commentaren zijn gesloten.