03-12-06

Van de trap gedonderd (en andere verhalen)

Donderdagvond van de trap gedonderd. Ik kwam op mijn sokken naar beneden (wat de kinderen niet mogen) en ben uitgegleden. Ik kon me gelukkig nog vastgrijpen aan een van de spijlen, anders was ik helemaal beneden terecht gekomen (ik stond nog quasi boven toen het gebeurde). Ik heb toch een aantal tenen van mijn rechtervoet serieus verstuikt en de dag nadien had ik ook last van mijn rug en mijn been. Ik vreesde even een tijd niet meer te kunnen gaan lopen, maar dat bleek nogal mee te vallen.
trap

Zoals al gezegd niet al te veel gelopen deze week, gisteren ook verjaardagsfeestje van Floor dus deze morgen op tijd (wat niet meeviel) uit de veren voor een duurloop. Begonnen in het park maar na 1 toerke had ik al geen zin meer in toerkes en ben ik het park uitgelopen richting vaart. Daar van de Plaisancebrug naar de Colomabrug, overgestoken en terug naar de Plaisancebrug en dan door naar de Battelbrug, overgestoken, terug en ergens halverwege weer richting het park. Die "bruggenloop" is al bij al toch goed voor een kilometer of 7. Onderweg ook iemand tegengekomen die ik liever niet meer zag, het was overigens al lang geleden: pijn boven de rechterknie. De laatste 2 kilometers vielen dus wat tegen. Lag het nu aan de afstand of aan het verhard lopen, of de combinatie ?? Toch raar. Ik loop een maand lang 25 kilometer per week of meer zonder problemen, de laatste 2 weken door omstandigheden maar een goede 10 kilometer per week en net dan steekt dit terug de kop op. Soit, thuis ijs op gelegd en we zullen wel zien zeker. Al bij al een mooi loopje, een kleine 12,5 kilometer aan een rustige 8,5 km/u, gemiddelde hartslag 143.

Op de luchtfoto zie je het Vrijbroekpark omcirkeld en langs de vaart heb ik een lijn getrokken.

vaart

En dan resten mij enkel nog de obligate kwantitatieve gegevens

03122006

19:13 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Malinas Als ouders zélf de richtlijnen die ze aan hun kinderen geven een beetje beter zouden opvolgen dan zou dit al veel ongelukken kunnen voorkomen. En ja, ik spreek uit ondervinding :-)

Gepost door: geert | 04-12-06

Ook ik krijg af en toe uit de kindermond te horen dat ik dingen doe die zij van mij niet mogen (wegens kans op ongelukjes) ... :-) Een geluk dat je er min of meer zonder kleerscheuren van af kwam Hakke ... ik duim voor die kniepijn, hopelijk is dat maar een "gewoon" pijntje en niks ernstigs

Gepost door: Jo | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.