26-11-06

 stillekes

Het is hier de voorbije week nogal stillekes geweest op de blog om de eenvoudige reden dat er niet gelopen is. Ik had na mijn 15 kilometer van verleden zondag besloten om eens een weekje rust in te lassen en de benen de gelegenheid te geven wat te recupereren. Uit de vorige uitzending van "Marathon" op Canvas had ik namelijk onthouden dat trainen de combinatie is van inspanning en rust, en aan dat laatste hebben we dus maar eens wat aandacht gegeven en inderdaad, het heeft deugd gedaan.

Maar omdat luiheid  des duivels oorkussen is deze morgen toch maar weer om 7 uur uit de veren, naar de bakker en vervolgens naar het park voor 10 kilometer, voor de verandering eens in een iets sneller tempo, een dikke 54 minuten dus ongeveer 11 kilometer per uur. Eigenlijk vertrokken aan een kleine 6 minuten per kilometer en vervolgens elke kilometer iets sneller. Daarbij ging ook de hartslag  stevig de hoogte in, maar ik heb altijd het gevoel gehad nog reserve te hebben. Het was ook ideaal loopweer (en dat eind november...).

26112006

De Natuurloop in Lier zat er gisteren helaas niet in, ik zou anders graag weleens een eerste PR willen lopen op de 5 kilometer. Maar ja, Leen was gaan werken en ik ben met mijn 3 koters naar de 2 sinterklaasfeesten "mogen" gaan van onze resp. werkgevers. Daar agendamatig nog een wedstrijd tussen plannen was onbegonnen werk.

Wat het volgende week zal brengen is nog een vraagteken. Het belooft alvast een drukke week te worden; dinsdag wordt Floor 9 jaar (ik begin me ondanks mijn prille 34 lentes oud te voelen ). Woensdagavond doen we ons jaarlijks etentje met het werk; met de collega diensthoofden en onze baas, en aangezien die laatste nogal  een culinair genieter is gebeurt dat bij voorkeur in een restaurant met een ster. De keuze is gevallen op Couvert Couvert, het restaurant van Wouter Vandenhaute. Eind deze week volgt een uitgebreid verslag. Vrijdagavond kwissen we (ook weer) met het werk (en voor het goede doel). Zaterdag is het Floor haar feestje voor de familie. Ben benieuwd wanneer we gaan lopen. 

12:48 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.