10-11-06

druk, druk, druk...

Man, man, man, wat was me dat deze week. Niet te doen op het werk, niet weten waar eerst te beginnen. Ik ga geen details geven, enkel wat losse kreten: citrix server crash audit regelgever BaselII evaluaties lastige klanten email vergaderingen budget rapportering scope-uitbreiding... en het is nog niet gedaan, ik vrees dat straks als de kinderen in bed liggen de laptop tevoorschijn gaat komen.

Toch een lichtpuntje deze week, deze middag - als in een oase van rust - met een leverancier gaan eten: Vini Divini in Brussel, vlakbij de Naamsepoort. Een piepkleine authentieke Italiaan, 25 plaatsen (heel dicht op elkaar, aan de toog en aan een grote tafel), een schitterende collectie wijnen, eenvoudige lekkere keuken... Als je het niet kent vind je het nooit, maar zij die het kennen komen er graag en vaak. Zonder reservering kom je er gewoon niet in. Zeker en vast een dikke aanrader.

vini

 

En ja, gisterenavond ook nog gaan lopen, 7,5 kilometer, weer in het donker. Ik denk dat ik me toch zo een hoofdlamp ga aanschaffen, want op bepaalde plaatsen zie ik echt geen steek en loop ik gewoon blind. Ik ken intussen wel ongeveer elk putteke, steen en laaghangende tak in het Vrijbroekpark maar vroeg of laat ga ik toch eens iets voorhebben.

18:47 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Miammie Al zijn die caloriën niet goed voor de lopers, het ziet er toch een tof restaurant uit. Spijtiggenoeg niet moegelijk om reserveringsvrij te gaan

Gepost door: Byrntie | 10-11-06

pasta! Volgend jaar doen we onze pastaparty voor de marathon van Brussen bij de Vinni!

Gepost door: geert | 12-11-06

De commentaren zijn gesloten.