04-11-06

Fakke kookt en tuiniert (ook)

Gisteren (of was het eergisteren?) nog eens een heel grote pot spaghettisaus gemaakt en ingevroren. Goed voor 4 porties gezonde saus vol met verse groenten. Ook nog eens een wokreceptje uitgeprobeerd uit een van de toffe kookboekjes van de Colruyt: Victoriabaars met zuringsaus. Zuring (of zurkel, of veldzuring) is zo een van die wat in onbruik geraakte groentes met een pittige frisse zurige smaak. Het gerecht zag er eerlijk gezegd niet uit (ook niet op de foto trouwens) maar wel lekker !

 

wok

 

Vandaag qua fysieke inspanning eens in de tuin gewerkt en tot de vaststelling gekomen dat dat andere spieren vereist dan lopen; met name het scheren van de haag was zwaar voor de armkes. Op een trapladderke en dan nog eens boven mijn hoofd moeten scheren, het was precies of mijnen black&decker werd zwaarder en zwaarder.

biceps

En morgenvroeg gaan we nog eens lopen.

20:32 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haag Hakke, ik zou hier een mooi verhaal kunnen neerpennen over de haag die hier stond. Stond inderdaad, ik heb die dennenhaag eens "met de grove snit" gesnoeid en ze ongeveer gehalveerd ... wist ik veel dat die bruin zag vanbinnen en nadien ook bruin zo blijven ... enfin, er staat nu een houten hek met plantjes ervoor :-)

Gepost door: Jo | 05-11-06

De commentaren zijn gesloten.