24-10-06

drukke dag

drukke dag vandaag... Op het werk tijdens de directievergadering "strategiebespreking" op de agenda. Not really my cup of tea. Ik krijg daar stenen kl*** van . 2 positieve noten weliswaar; onze directeur had hiervoor een zaal gereserveerd in onze gebouwen op de "Grand Place" in Brussel en vergaderen met zicht op de grote markt heeft wel iets vind ik. Bovendien (tweede positieve noot) hebben ze daar een uitstekende keuken dus de lunch was best te pruimen.

Scannen2

Na het werk naar huis gecrosst (bedankt NMBS om weer eens met vertraging te rijden), en nog net op tijd om 18:57 (raadpleging tot 19:00) bij de dierenarts gearriveerd voor de jaarlijkse inentingen van onze 2 poezen.

Toch nog kunnen gaan lopen deze avond. Beetje interval gedaan, 7,5 kilometer waarvan 3 snelle. Hartslag aan de hoge kant. Zou de alcohol van deze middag daar voor iets tussen zitten?

24102006

Hahaaa, ook nog een interessante link gevonden over het ITB frictiesyndroom: heel duidelijke uitleg wat de functie is van die verrekte spier tijdens het lopen en waarom ze zo gevoelig is voor blessures. Er zijn ook heel specifieke oefeningen beschreven om de ITB sterker te maken en blessures te vermijden. Allen daarheen.

22:06 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.