22-10-06

By the way...

mijn duurloopke van gisteren, 12,6 kilometer in een kleine anderhalf uur was wederom... nuchter. Ik had wel een koek bij maar die heb ik achteraf thuis onaangeroerd terug in de kast gelegd.

Ik vraag me eigenlijk af hoe lang en hoe ver ik nuchter kan lopen. Een leuk experiment eigenlijk. In ieder geval heb ik duidelijk de limiet nog niet bereikt. Ik vraag me ook af hoe dit komt en wat het verschil is met mensen bij wie dit niet goed lukt. Misschien met de snelheid waarmee en de mate waarin je vetten begint te gebruiken als energiebron ?? Is er een specialist in de zaal ?

Ik heb intussen ook al een aantal posts gelezen over de weblogloop gisteren en toch wel wat spijt dat ik er niet bij was, maar met drie kinderen en een echtgenote die 1 op de 2 weekends moet werken is het niet altijd evident om me vrij te maken en het is deze periode al bijzonder druk dus... volgende keer beter.

11:57 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

nuchter dat is iets dat ik niet kan, nuchter gaan lopen. Weliswaar met een redelijk lege maag (3u niets gegeten), dat gaat nog, maar zo 's morgens compleet nuchter, dat lukt me niet. Heb rap last van een lage bloedsuikerspiegel, al eens bijna flauwgevallen zo. Denk wel dat het een vrij goeie manier is om vetverbranding te trainen, maar ben er ook geen expert in.

Gepost door: Ruthje | 22-10-06

Idem dito Ik ben ook zo'n nuchtere loper hoor. Eten tijdens 't lopen doe ik nooit, alleen tijdens de halve marathon heb ik eens een stukje banaan gegeten. Maar al die energierepen, ik mag er niet aan denken! En drinken van 't zelfde, als ik teveel drink tijdens 't lopen dan horen ze 't 5 km verder nog klotsen in mijn maag :-). je bent dus niet alleen! En ja, je hebt wat gemist zaterdag, was supergezellig. Maar da's een extra reden om er de volgende keer wel bij te zijn he!

Gepost door: Julie | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.