15-10-06

Close encounter

Gisteren dus gaan paintballen met de collega's, in Hoegaarden. DE MAX MAN !!! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Eens even volledig uit de bol gaan en collega's "afknallen". Lachen geblazen ook. Daarna gezellig samen douchen en de beentjes onder tafel. Ik had een chauffeur (de sympathieke kelly), dus kon naar hartelust in de hoegaarden Grand Cru vliegen. Rond 1 uur in mijn bed als ik mij goed kan herinneren .

IMG_0451

Maarrrrrrrrrrrrrrrr.....

Deze morgen de wekker wel om 7u30. Eerst naar de bakker broodjes gaan halen en daarna naar het park voor 2 grote rondes van 4,2 kilometer op het gemakske. Rond 9 uur het tweede rondje afgewerkt en ik passeer iemand waarvan ik denk, tiens, ik ken die precies, zou dat Ruthje kunnen zijn ?? Maar ik ben ook weer niet zeker en dan zomaar iemand aanspreken ligt ook weer niet in mijn schuchtere aard. Consultatie van haar blog heeft inmiddels wederzijdse bevestiging opgeleverd. Volgende keer zit er dus zeker een babbeltje in .

Leen is deze avond door mijn schoonvader opgepikt. Ze start met een postgraduaat lactatiekunde in Hasselt en dat is vanuit Sint-Truiden iets minder ver. Ze zal dus regelmatig van zondagavond tot dinsdagavond van huis zijn. En dan ben ik eventjes vrijgezel (met drie kinderen). En nu moet ik dringend nog een presentatie afwerken voor op het werk morgen. Is een heeeel klein beetje blijven liggen.

22:42 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

alcohol en lopen Niks beter dan een fikse looptraining om de overtollige alcohol uit je bloed te krijgen!

Gepost door: Dirk | 17-10-06

De commentaren zijn gesloten.