13-10-06

Magisch !!

Deze avond is het heksenwandeling van de school van de kinderen, dus geen tijd om te gaan lopen. Daarom ben ik dan maar om half zeven opgestaan om een paar rondjes te doen in het Vrijbroekpark. Nuchter lopen 's morgens vroeg blijf ik nog altijd het plezantste vinden. Ik weet niet welke energievoorraden ik dan aanspreek, maar ik heb het gevoel dat ze overvloedig en meteen beschikbaar zijn. Het gaat bijna altijd vlotter dan 's avonds. En dan is er natuurlijk het magisch moment van de zonsopgang, het ontwaken van de dag. Daar kan niks tegenop. In totaal 7,5 kilometer gelopen aan ongevaar 5:30 per kilometer.

Woensdagavond ook gaan lopen, "in den donker" en dat was iets minder magisch. Op een bepaald ogenblik - op een heel donker stuk - vlak achter mij in de bomen een heel luid gekraak en daarna een luide slag op het pad. Van het verschieten een pure adrenalineshot en de rest van de 6,6 kilometer uitgespurt. Daarna even teruggefietst om eens te kijken wat mij op een haar na gemist had; een toch wel redelijk stevige dode tak. Ik zou er niet van doodgegaan zijn, maar pijn zou het wel gedaan hebben. Het geluk is met de dwazen.

Morgen gaan we paintballen (en daarna eten, of course) met het werk in Hoegaarden. Belooft wel plezant te worden.

logo

 

17:43 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zalig he! Ik vind het ook het fijnst om bij het krieken van de dag de beentjes te strekken, het gaat in ieder geval stukken vlotter dan 's avonds!

Gepost door: Julie | 15-10-06

park ik was nog aan 't denken vanmorgen toen ik 't park in liep van "zou dat Fakke zijn?" maar ik was niet zeker eigenlijk :-) dus 't zal idd jij wel geweest zijn :-) volgende keer iets zeggen hé!

Gepost door: Ruthje | 15-10-06

De commentaren zijn gesloten.