02-10-06

Vanalles...

Onder het motto "het moet niet altijd LSD zijn" vrijdagmorgen (ik had een verlengd weekend verlof ) eens wat rapper gelopen. Met onderstaand grafiekje als gevolg.

27062006

Gedurende 5 kilometer elke kilometer een beetje sneller, kilometer 5 in 4:50, en ook de hartslag in stijgende lijn. Daarna nog anderhalve kilometer op het gemakske gerecupereerd, hartslag terug naar 150. In totaal 6,5 kilometer dus. Plezant om de gashendel zo nog eens open te trekken.

Vrijdagmiddag dan vertrokken voor een weekendje Vossemeren (CenterParks). Heel plezant, veel in het zwembad gezeten en ook elke dag relaxen in de sauna van onze cottage. Zondagmorgen ook plichtsgetrouw (niks plichtsgetrouw, gewoon verslaafd )gelopen, tweemaal heel het park rond, dat is ongeveer 3,7 kilometer voor de geĆÆnteresseerden die er zelf misschien ooit lopen of gelopen hebben. In totaal een 7,5 kilometer gelopen, en, sinds lang nog eens op asfalt. Geen last na het lopen, maar wel een coldpack tegen de knie gelegd, zoals ik tegenwoordig altijd doe als preventie.

Deze avond dan tenslotte onze pompoenen geoogst. Zonder woorden, de foto spreekt voor zich.

IMG_0392

 

20:20 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Schoon ! Heb je er al van geproefd ondertussen ?

Gepost door: Jo | 20-10-06

De commentaren zijn gesloten.