22-09-06

Het leven zoals het is...

Vandaag op het werk de ganse dag (maar dan ook echt de ganse dag) vergaderingen. Begonnen om 7 uur en wat dringende mails van de dag voordien beantwoord en ook wat administratie gedaan. Dan begon de vergadering-tsunami:

8:30 : overlegd met een paar medewerkers over de aanpak van een scope meeting om 9:30 met onze interne "business klant" waar wij ICT diensten voor leveren. Zou mogelijk een moeilijke meeting worden dus even de  tactiek besproken die we zouden hanteren

9:30 : de bewuste scope meeting, ondanks onze vrees heel vlot verlopen, vlekkeloos volgens plan. Perfect voorbereid (ik onthoud vooral de knappe manier waarop een van mijn jongere medewerkers de vergadering geleid heeft). Iedereen content ! Yes ! Meeting dus vroeger gedaan dan verwacht wat betekent dat ik nog net genoeg tijd heb voor de verplaatsing van Leuven naar Brussel waar mijn volgende afspraak om 11:00 wacht.

11:00 : eerste van een (hopelijk) reeks toelichtingen voor de medewerkers van mijn dienst die we organiseren om wat aan kennisopbouw te doen. Een zestal keer per jaar gaan we dat proberen te doen, onder de middag met broodjes. Het was heel interessant, iedereen enthousiast en een mooie gelegenheid om "iedereen" eens samen te krijgen wat in een dienst van 70 personen niet altijd evident is.

13:00 : een ongeplande meeting met de projectleiders van een project dat niet van de grond komt. Even de situatie besproken en wat afspraken gemaakt wat we hieraan kunnen doen.

14:00 : samen met een van mijn projectleiders een kandidaat geïnterviewd voor een job binnen een van de projecten, maar hij bleek niet over de vereiste kenniste beschikken, jammer voor hem, ook jammer voor ons want verder blijven zoeken.

15:00 : vergadering  met een van de leidinggevenden uit de dienst en iemand van de personeelsdienst over een veelbelovende jonge medewerker om na te gaan op welke manier  we die persoon voldoende uitdaging kunnen bieden om zichzelf ten volle te kunnen ontplooien.

16:00 : me nog snel laten briefen door (weer een andere) projectleider over een project waar een aantal problemen mee zijn.

16:30 : rap rap naar huis, Leen heeft de late dus ik haal de kids op van school.

 

Ondertussen net gegeten, binnen een half uurtje gaan ze naar bed en kan papa zijn laptop in gang steken om zijn achterstand in mails van 2 dagen proberen weg te werken. Joepie !!

 

Oh ja, gisterenavond ook nog 6 kilometer gelopen. Het perfecte anti-stress middel.

18:51 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

amai een mens zou van minder snakken naar het weekende ... ! Geniet ervan want het komt eraaaaan ... :-) !
groetjes, klaverke

Gepost door: klaverke | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.