14-09-06

LSD.. forget it (once) !!

Gisterenavond rond een uur of acht naar het vrijbroekpark getrokken zonder een vast plan in mijn hoofd (in principe is woensdag intervaldag). Gewoon beginnen lopen en we zullen wel zien. Ik heb eens stevig doorgelopen en dat deed toch wel deugd na al die LSD'kes en lage hartslag enzo... Gewoon eens 6 kilometer ver de ziel uit mijn lijf gelopen; gezweet, gehijg, de wind voelen, snelheid, hoge hartslag... Een aanrader !!

Vandaag geen greintje stijfheid, dat vind ik nog het tofste van "een conditie hebben", eens een stevige fysieke inspanning kunnen doen en dat achteraf niet moeten bekopen.

Vaststelling: de Polar footpod gaf een afwijking van 300 meter (te weinig). Blijkbaar is er toch een redelijke invloed van het looppatroon (heel snel of heel traag) op de meting. Soit, is niet zo erg.

Oh ja, Nel en Viktor (de poezen) beginnen stilaan te wennen aan elkaar. Nel schiet niet meer echt in paniek van dat kleine katerke, ze tolereert hem en laat af en toe op kattenwijze voelen (tik!) wie de baas is. Viktor vindt die grote poes wel tof om mee te spelen en daagt haar graag uit. Grappig en interessant om te zien hoe poezen zich gedragen en communiceren.

21:27 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mijn gedacht precies één van de dingen die ik zo leuk vond en blijf vinden aan mijn loopavontuur, het kunnen prat gaan op een beetje conditie ... kunnen ravotten met de klein mannen zonder te beginnen hijgen, zelfs na een uur tikkertje en verstoppertje in de tuin ... blijven lopen Hakke, things'll only get better !

Gepost door: Jo | 15-09-06

De commentaren zijn gesloten.