10-09-06

LSD rulezzz !

Leen had vandaag onderbroken dienst, dus deze voormiddag werken en terug van 5 tot half tien. Noodgedwongen dus "snel" even in de namiddag gaan lopen in het Vrijbroekpark. Druk dat het daar was ! Iedereen wilde duidelijk nog eens extra van het laatste (?) mooie weekend van dit jaar genieten. Geen klassieke rondjes van 3,3 kilometer vandaag want het brugje achteraan in het park is onderbroken, dus een alternatieve ronde gelopen van ongeveer 4,2 kilometer. Ook plezant en het is eens iets anders. Er is enkel een stuk van een paar honderd meter waar ik twee keer passeer (heen en terug) om de lus achteraan te lopen. 2 Rondjes gedaan dus 8,4 kilometer in iets minder dan een uur, dus lekker traag gelopen. Echt genieten! De hartslag lag vrij hoog, maar het was ook betrekkelijk warm, en ik had er eigenlijk geen last van.

Ik heb mijn parcours eens uitgestippeld in Google Earth en dit bevestigt de meting van mijn Polar Footpod. Ik heb overigens tot mijn vreugde vastgesteld dat er nieuwe satellietfoto's beschikbaar zijn; de volledige as Brussel-Antwerpen is nu te bezichtigen met een vrij hoge graad van detail. Allen daarheen!!

 

19:54 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dat brugje... was nogal vervelend toen zaterdag onverwachts die dranghekken opdoken. Geef mij maar het standaard rondje, daar kan ik mijn tempo veel beter op regelen. Leuk dat er nog bloggers in het vrijbroekpark lopen. Ik passeer daar ook af en toe (meestal als mijn dochter naar de speeltuin wil). Ik denk dat ik me vanaf nu ga afvragen of ik word voorbijgelopen door een blogger of niet-blogger.

Gepost door: DijleLoper | 10-09-06

Knap tourtje hans, lijkt me aangenaam om daar te lopen.
Niet te veel diepe gedachten achter mijn "poezie" zoeken hoor. Dat borrelt zo af en toe op en heeft eigenlijk geen betekenis.
PS Bedankt voor die uitleg van wifi en beveiligen van netwerken

Gepost door: Jo | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.