09-09-06

mobiel

Dit is een eerste post vanop de nieuwe laptop van de familie Fakke. Aangezien er stilaan files begonnen te ontstaan aan de PC (zelfs de jongste van 3 speelt af en toe spelletjes op de PC) hebben we ons een laptop aangeschaft zodat we nu ook - dankzij de wireless router - mobiel online zijn.

Toch nog even een oproep doen aan allen die wireless werken maar hun verbinding niet beveiligd hebben, zoals iemand hier in de buurt, kijk maar naar de screenshot. "Netwerk" is de mijne, zoals je ziet beveiligd met WPA, de andere (Philips wifi) is gewoon toegankelijk en bruikbaar, ook voor iemand met slechte bedoelingen. Het beveiligen is nochtans eenvoudig, je vindt talloze websites op het internet waar het van naaldje tot draadje uitgelegd wordt.; ik heb een paar links toegevoegd:

WEP : http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/draadloos_netwerk_...

WPA : http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/draadloos_netwerk_...

 

Wat het lopen betreft dan; dinsdagavond intervaltraining, 400 meter traag afgewisseld met 400 meter snel, in totaal - inclusief opwarming - 6 kilometer. Was redelijk intensief maar wel plezant. Vrijdagmorgen vroeg opgestaan en voor het werk ook nog 6 kilometer gelopen. Ik heb mijn schema wat door elkaar moeten halen wegens allerlei andere activiteiten en verplichtingen en ben nog aan het twijfelen of ik zondagmorgen nog ga lopen (Leen werkt onderbroken dienst dus dat wordt dan heel vroeg opstaan want ze werkt 's morgens en 's avonds), of ga uitstellen tot maandag, wat zou betekenen dat ik deze week slechts 2 keer en volgende week 4 keer gelopen ga hebben en ik spreid liever zoveel mogelijk. Soit, we zullen nog wel zien.

14:44 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.