25-08-06

waar waren we gebleven ??

Al een tijdje niks meer gepost, dus nu even bijbenen.

Vorige zondag bij de schoonouders op logement, dus nog eens in "het Speelhof" in Sint-Truiden gaan lopen. Dankzij mijn footpod van Polar weet ik intussen dat een rondje daar 2,5 kilometer is. 2 stuks gelopen dus 5 kilometer in totaal. Mijn vroegere turnleraar uit het middelbaar onderwijs liep er ook, in tegengestelde richting. Ik denk niet dat hij mij nog kende. Ik was dan ook een voorbeeldige, onopvallende student. Serieus nat geworden ook...

Diezelfde dag ook nog met de familie gaan wandelen, in Melkwezer, een deelgemeente van Linter, tussen Tienen en Sint-Truiden. Heel landelijk, heel mooi, heel rustig. 15 kilometer in totaal. Na de wandeling ook nog een artisanaal biertje geproefd (Dirk!!). Kossaat, een blond (bijna amberkleurig) bier, lekker, fruitig, vol.

Woensdag "mocht" ik eindelijk terug gaan werken. Ik had er niet zoveel zin in, maar het viel best wel mee. Ik heb sinds begin dit jaar een nieuwe functie en het is behoorlijk zwaar. De eerste zes maanden heb ik serieus mijn "peren" gezien, nu begin ik er wat pak op te krijgen. 's Avonds gaan lopen, weer 5 kilometer, deze keer onder de vorm van een intervaltraining. Ik heb vastgesteld dat ik sinds mijn knieproblemen geen snelheid meer in de benen heb. Ik had de polar ingesteld op afwisselend 400 meter onder de 8 km/u en 200 meter boven de 12 km/u. Plezant !! Ik durf wel nog altijd niet goed de afstand opdrijven, omdat ik voel dat dat voor de knie teveel is. Ik ben overigens tot de vaststelling gekomen dat ik toch wel een klein beetje O-benen heb, wat niet echt gunstig is.

En dan vrijdag, de echtgenote had de late, dus ben ik om 6 uur opgestaan om 5 kilometer te gaan lopen, maar het vlotte niet echt. Aan 9,5 km/u gelopen, maar dat kostte toch wel wat moeite. Op het einde wat versneld, maar dan ging mijn hartslag meteen richting 160.

Deze avond ga ik op mijn gemakske een BlackBushke drinken

 

19:39 Gepost door Hakke de Fakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.